PROCES

AT VÆRE I PROCES

STRUKTUR ELLER KAOS
Livet er større end os, og vi kan ikke bestemme over det. Derimod afgør vi selv, om vi vil tage imod dét, som kommer og lade livet strømme gennem os, eller om vi stritter imod. Vi kan vælge at gå efter glæderne ud fra den betragtning, at sorgerne kommer helt af sig selv. Derfor behøver vi ikke at bekymre os om dem, før de er der. 

For tvivl, krise og modstand kommer til os alle. Men at træne sin bevidsthed og have en god kontakt til kroppen hjælper os til at holde perspektivet, når livet udfordrer os, og vi har brug for at finde retning og struktur i kaos. 

DET PERSONLIGE OG DET KOLLEKTIVE

Både kurser og individuelle forløb sigter efter at give dig redskaber, du kan bruge i din almindelige hverdag. Du får øvelser og meditationer med hjem, så du kan arbejde videre på egen hånd. Du får inspiration og hjælp til at forstå: hvor er jeg i min personlige proces? Hvor er jeg evt. gået i stå? Hvordan kommer jeg videre?

Du vil få indblik i, hvad der bevidsthedsmæssigt sker omkring os, så din personlige proces sættes i relation til den kollektive proces, som påvirker alle mennesker og alt liv på jorden. Dét gør det lettere at forstå, hvad der sker i vores eget liv - og hvorfor. Og det giver os en bevidsthed om, at vi ikke er alene, men hænger sammen.

LÆNGSEL OG SAMMENHÆNG

Skab dit eget procesforløb, som passer til dine behov. Måske er du et åbent og nysgerrigt menneske med længsel efter at forstå dig selv og den sammenhæng, livet har sat dig i. Måske savner du ny inspiration. Måske har du brug for at finde fokus, når du mister fatning. Måske vil du gerne kunne bevare fødderne varme og hovedet koldt og ikke det modsatte! Eller måske længes du efter at være i en proces eller sammenhæng, der inkluderer en spirituel forholden dig til livet.